Gino
Se här!
Jag gör en utflykt in i matbloggsvärlden.
Om ni gillar efterrätter ska ni testa det här. Enkelt och gott.
Sätt på ugnen på 250 grader. Smörj en ugnfast form lite lätt med smör eller margarin. Lägg i ett lager skivade kiwi och sen ett lager jordgubbar.
Och sen ett lager banan.
Riv ca 200 gram vit choklad grovt.
Häll chokladen över frukten. Tjockt ska det vara.
Skjuts in i ugnen ca 5 minuter. Det ska se ut ungefär så här när det kommer ut. Lite krispigt på ytan.
Servera med lite glass. Vaniljglass blir bäst men vi tog det vi hade hemma. Servera direkt.
Allra bäst blir det om man gör det i små ugnsformar i portionsstorlek. Då bevarar man den krispiga ytan. Mums filibabba!
PS. Tack för alla bra förslag på uppdrag här på bloggen. En del är stora och en del mindre men jag ska göra ett försök.
Jag gör en utflykt in i matbloggsvärlden.
Om ni gillar efterrätter ska ni testa det här. Enkelt och gott.
Sätt på ugnen på 250 grader. Smörj en ugnfast form lite lätt med smör eller margarin. Lägg i ett lager skivade kiwi och sen ett lager jordgubbar.
Och sen ett lager banan.
Riv ca 200 gram vit choklad grovt.
Häll chokladen över frukten. Tjockt ska det vara.
Skjuts in i ugnen ca 5 minuter. Det ska se ut ungefär så här när det kommer ut. Lite krispigt på ytan.
Servera med lite glass. Vaniljglass blir bäst men vi tog det vi hade hemma. Servera direkt.
Allra bäst blir det om man gör det i små ugnsformar i portionsstorlek. Då bevarar man den krispiga ytan. Mums filibabba!
PS. Tack för alla bra förslag på uppdrag här på bloggen. En del är stora och en del mindre men jag ska göra ett försök.
Vad gott det ser ut! Det får allt prova nån gång!!Ha en fortsatt bra dag // kram Barbro
SvaraRadera