Tre rätter
Vi firade nyår första gången tidigt. Thomas “blekingeföräldrar” Diana och Sven-Göran kom på besök.
Vi började med bubbel!
Granen, jag högg bara en liten i år, hälsade också välkommen. Observera tomtemössan i toppen. Så att den inte ska frysa.
Och jag hade tänt en massa ljus i stora rummet.
Vi började med löjromsförrätt serverat på loppisporslin och med loppisbestick.
Och sen blev det ugnsgratinerad hummer. Thomas hade lagat maten och det var sååååå gott.
Sune intog en central plats på matbordet. Man har som inte hjärta att köra bort honom.
Efterrätten hade jag gjort. Creme brulé! Till det inlagda körsbär hemma från mina föräldrars gård.
Sune tiggde sig till riven västerbottensost och åt med god aptit.
Sen var jag sådär mysigt och lagom mätt när gästerna åkt igen och jag bara satt i tystnaden.
Det var en fin kväll.
Kommentarer
Skicka en kommentar